Parades C.V. “De Aester” 6×11

25-09-2024

TIJDEN

VR| Inloop: 19:30u, Aanvang programma 20:00u
ZA | Inloop: 19:30u, Aanvang programma 20:00u
ZO | Inloop: 14:11u, Aanvang programma 14:33u


TICKETS

Nach van de Nuje Prins: € 15 online verkoop. De avond zelf € 17,50
Aesterparade: € 11 online verkoop. De avond zelf € 17,50

 

NIEUWSBERICHT
Aesterparades ?? zullen de meeste mensen zich afvragen bij het lezen van de kopregel van dit artikel.  En dat valt te begrijpen want de Echter kermis komt eraan en daar is iedereen nu volop mee bezig. Dat geldt uiteraard ook voor de leden van C.V. “De Aester” want de Echter kermis is voor hen ook traditie !

Daarnaast is de carnavals vereniging echter vooral bezig met de traditie van carnaval. En dit seizoen eerder dan voorheen, want de eerste stappen naar de carnaval worden door C.V. “De Aester” alweer gezet.

In deze tijd zijn er nogal wat veranderingen gaande en dat geldt ook voor de carnaval in Echt. Uitgerekend in dit 6 x 11 jubileumjaar wacht C.V. “De Aester” niet meer tot januari met het uitroepen van de nieuwe Hoogheden. Die traditie wordt nu losgelaten want in het komende seizoen worden de parades, en dus ook het uitroepen van de nieuwe prins en jeugdprins in november gehouden. Dat zal even wennen zijn, voor zowel de vereniging als ook voor de mensen die de Echter carnaval in hun hart hebben zitten.

Het concept blijft ongewijzigd ! De start van dit spetterende carnavalsweekend  is op vrijdagavond 15 november. Op die avond zet C.V. “De Aester” de eerste, niet onbelangrijke stap naar carnaval, want tijdens de “Nach van de Nuje Prins” zal de nieuwe Hoogheid van ’t Aesterriek om 21:00 uur bekend gemaakt worden. Zoals voorgaande edities zal er een programma zijn dat bol staat van diverse artiesten.  Wat te denken van Pruuf Mar, Spik & Span, Big Benny en veel meer

Een dag later, zaterdag 16 november, als de kruitdampen van de “Nach van de Nuje Prins” nog maar net zijn opgetrokken gaat het weekend verder met de Aesterparade. En ook nu zullen, net als tijdens de “Nach van de Nuje Prins, een keur aan artiesten voor het voetlicht treden. O.a. Rempetemp, Frans Theunisz zullen op de buhne verschijnen, maar ook twee buuttereedners zullen hun best doen om uw lachspieren in beweging te krijgen.

Tot slot is er dan nog de zondagmiddag met de Jóng Aesterparade. Op dezelfde locatie als de voorgaande parades kan de jeugd hier genieten van een geweldig programma met o.a. N-dance en niet te vergeten de afsluiter Spik & Span. De rest van het programma kunnen ze deels zelf invullen. Bovendien zal tijdens deze parade tevens de nieuwe jeugdprins 2025 worden uitgeroepen.

Kortom, het wordt in november een feestelijk weekend waar velen naar zullen uitkijken en voldoende reden om iedereen hiervan alvast op de hoogte te brengen.

De kaartverkoop is  al van start gegaan, dus ga snel naar www.aester.nl en bestel je kaarten tijdig. Ben je niet zo van het digitale dan zijn de kaarten eveneens verkrijgbaar bij Bloemenhuis Dingelstad aan de Marktstraat en bij Rousseau Chocolade op de Bovenstestraat.

Kom kijken en genieten, want dit wil je niet missen!

Terug naar nieuws